top of page

Despre

Guerrilla Verde în 2020. Guerrilla Verde, prima caravană de film cu mesaj ecologic, devine platformă digitală dedicată educaţiei de mediu şi susţine formarea unei societăţi informate şi responsabile în România.

 

Din septembrie 2020, Guerrilla Verde desfăşoară evenimente educaţionale online sub formă de webinarii, facilitează accesul la resurse de studiu şi oferă tinerilor ocazia de a intra în contact cu angajaţii companiilor, într-un program de Eco-Mentorat. În cadrul webinariilor, tinerii vor putea afla chiar de la aceştia care sunt cunoştinţele necesare pentru o carieră în domeniul sustenabilităţii.  

Fondată în 2009, de Media Image Factory (agenţie specializată în dezvoltarea şi comunicarea proiectelor cu impact social), Guerrilla Verde foloseşte filmul documentar şi conţinutul digital cu mesaj ecologic pentru educarea şi informarea tinerei generaţii şi a publicului larg din România.  


 

despre gv.jpg

 

Caravana educaţională. Din 2009 până în 2019, Guerrilla Verde s-a desfăşurat sub forma unor evenimente locale în şcoli, licee, universităţi, cinematografe sau spaţii alternative potrivite pentru proiecţii de film, dezbateri, sesiuni de  Q&A, în prezenţa invitaţilor speciali (ONG-uri, parteneri locali, specialişti în domeniul protecţiei mediului). Acţiunile locale au fost organizate cu sprijinul voluntarilor, autorităţilor, mass-media locală, dar şi a companiilor şi organizaţiilor de mediu partenere.  Din 2015, Guerrilla Verde este eveniment satelit al Green Week - cel mai mare eveniment european dedicat mediului, organizat de Uniunea Europeană. 

Vizitaţi galeria foto pentru imagini de la întâlnirile Guerrilla Verde, aici.

foto_VE (5).jpg

Misiune

Scopul acestui proiect este de a educa, informa și de a  responsabiliza publicul larg, în special tinerii, pentru adoptarea unui comportament responsabil faţă de mediul înconjurător.

foto_VE (4)-p.jpg

©Vlad Eftenie  

foto_VE (1).jpg

Impact

Din 2009, peste 42.000 de elevi şi studenţi au 
intrat în contact cu mesajul educaţional al Guerrilla Verde.

foto_VE (6).jpg

©Vlad Eftenie  

©Vlad Eftenie  

©Vlad Eftenie  

Our Mission

570 ŞCOLI

Şcoli şi licee din România au participat la evenimentele Guerrilla Verde în perioada 2009-2019.

42.000 PARTICIPANŢI

Elevi, profesori, parteneri au luat parte la evenimentele caravanei.

27 FILME 

De-a lungul timpului am proiectat 27 de filme cu teme de mediu adresate tinerilor.

19 EDIŢII

Începând cu anul 2009, am organizat câte două ediţii în fiecare an.

Susţine educaţia ecologică 

bottom of page