top of page

mar., 07 sept.

|

www.facebook.com/GuerrillaVerde.ro

Oportunitati de finantare pentru startup-urile green sau cu solutii de ecoinovare

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Oportunitati de finantare pentru startup-urile green sau cu solutii de ecoinovare
Oportunitati de finantare pentru startup-urile green sau cu solutii de ecoinovare

Ora și locul

07 sept. 2021, 11:00 – 12:00 EEST

www.facebook.com/GuerrillaVerde.ro

Despre eveniment

Startup-urile green sau cu solutii de ecoinovare din Romania au in aceasta toamna oportunitatea de a participa la Black Sea ClimAccelerator, programul care le va duce startup-ul de la idee la scalare si de la prototip la atragere de investitii.

42 de locuri sunt disponibile pentru startup-uri din Romania si Bulgaria, intr-un program complex ce include: workshop-uri de modelare de business, marketing, vanzari, management financiar, consultanta de business si pregatire pentru investitii, mentorat individual, sesiuni de pitching, peer sharing, evenimente internationale si, nu in ultimul rand, o finantare de 300.000 euro. Antreprenorii intersati se pot inscrie gratuit pana pe 15 septembrie.

Pentru a afla mai multe despre aceasta oportunitate, Guerrilla Verde va invita la un webinar transmis LIVE pe Facebook/GuerrillaVerde.ro, marti 07.09, ora 11.00. Invitatul evenimentului este Daniel Matei, Business Development Manager al Impact Hub Bucharest - reprezentant in Romania al EIT Climate KIC si organizator al programului BlackSea ClimAccelerator. Discutam despre contextul de climate action relevant pentru noi toti, despre rolul antreprenoriatului si al solutiilor de inovare climatica in eforturile de combatere a incalzirii globale.

Daniel Matei este in echipa Impact Hub Bucharest de 10 ani si gestioneaza dezvoltarea relatiilor cu partenerii si construirea de punti intre sectorul privat, cel public si mediul antreprenorial. Din acest rol a intensificat colaborarile internationale cu EIT Climate-KIC si a formalizat parteneriatul Impact Hub Bucharest - EIT Climate-KIC pe proiecte precum Black Sea ClimAccelerator, Climathon Bucharest si Climate Innovation Day.

Evenimentul este moderat de Nicoleta Talpes, Fondator #GuerrillaVerde.

___________________________

Despre Guerrilla Verde Cunoscuta din 2009 ca prima caravana de film cu mesaj ecologic din Romania, in 2020 Guerrilla Verde a devenit platforma digitala dedicata educatiei de mediu pentru a sustine formarea unei societati informate si responsabile in Romania. In spatele acestei idei se afla Media Image Factory, o agentie specializata in comunicarea proiectelor cu impact social, care in urma cu 11 ani a lansat un concept nou pentru Romania la acea vreme – educatie de mediu prin intermedului filmul documentar, prin evenimente si dezbateri organizate in scoli, sali de clasa, amfiteatre, sali de spectatol, cinema si spatii alternative.

Website: www.guerrillaverde.ro Facebook:  www.facebook.com/GuerrillaVerde.ro

Instagram: www.instagram.com/GuerrillaVerde.ro LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/guerrillaverde

Distribuie evenimentul

bottom of page