top of page

mar., 14 dec.

|

Webinar

Rolul acțiunilor civice în dezvoltarea orașelor durabile

Vă invitam marți, 14 decembrie, ora 11.00, la Rolul acțiunilor civice în dezvoltarea orașelor durabile, un nou webinar Guerrilla Verde ce va transmis LIVE pe Facebook/GuerrillaVerde.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Rolul acțiunilor civice în dezvoltarea orașelor durabile
Rolul acțiunilor civice în dezvoltarea orașelor durabile

Ora și locul

14 dec. 2021, 11:00

Webinar

Despre eveniment

Promovarea comportamentului responsabil față de natură și a actiunilor civice existente poate genera o schimbare în mentalităţile oamenilor, potenţând capacitatea acestora de a crea o lume mai sigură, mai sănătoasă și mult mai prosperă, îmbunătăţind astfel calitatea vieţii.

În relația om – natură, educaţia și promovarea comportamentului pentru dezvoltare durabilă îmbunătăţește capacitatea indivizilor, a grupurilor, a comunităţilor și a organizaţiilor de a gândi și a acţiona în favoarea acesteia.

Vă invitam marți, 14 decembrie, ora 11.00, la  Rolul acțiunilor civice în dezvoltarea orașelor durabile, un nou webinar Guerrilla Verde ce va transmis LIVE pe Facebook/GuerrillaVerde.

Evenimentul are rolul de a sublinia importanța implicării publicului larg în acțiuni civice pentru protecția mediului dar și despre modele de bune practici și exemple de parteneriate între societatea civilă, mediul privat și publicul larg.

Vor lua cuvântul:

–  Cristina Predoiu, Președinte, Asociația Bun-Simt și Atitudine Civică, Inițiator campanie Bun-Simt Turistic și activist de mediu;

-  Marius Barbu, Asset Director, NEPI Rockcastle;

- Luminita Roșca, Director General, Stratos.

Distribuie evenimentul

bottom of page