top of page

vin., 09 apr.

|

Facebook/GuerrillaVerde.ro

Webinar: Ce inseamna consumul responsabil?

Am devenit din ce in ce mai constienti de impactul consumului nostru zilnic. Acesta afecteaza nu numai societatea si economia, ci si planeta si sanatatea noastra. Se vorbeste din ce în ce mai mult despre „consum responsabil”. Dar ce inseamna cu adevarat? Cum putem consuma responsabil?

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Webinar: Ce inseamna consumul responsabil?
Webinar: Ce inseamna consumul responsabil?

Ora și locul

09 apr. 2021, 11:00 – 12:00 EEST

Facebook/GuerrillaVerde.ro

Despre eveniment

Am devenit din ce in ce mai constienti de impactul consumului nostru zilnic. Acesta afecteaza nu numai societatea si economia, ci si planeta si sanatatea noastra. Ca urmare, mass-media, consumatorii si companiile vorbesc din ce in ce mai mult despre „consum responsabil”. Dar ce inseamna cu adevarat? Cum putem consuma responsabil?

Vineri, 9 aprilie, ora 11.00, ne propunem sa abordam acest subiect in cadrul unui nou webinar #GuerrillaVerde, cu focus pe consumul responsabil de alimente si moda sustenabila.

Invitati

#Fashion:  Alice Smaranda, fondatoarea comunitatii online 𝐀 𝐆𝐫𝐞𝐞𝐧 & 𝐅𝐚𝐬𝐡𝐢𝐨𝐧 𝐂𝐨𝐦𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐲

Scopul comunitatii online este de a promova sustenabilitatea prin responsabilitatea in zona de fashion, pentru a putea gasi parghiile necesare catre o atitudine gandita in jurul conceptului de slow fashion.

#Food:  Cami Gui, Coordonator Food Waste Combat si Banca de alimente Cluj

Food Waste Combat reprezinta miscarea nationala de combatut risipa alimentara, prin campania de educatie anti-risipa si banca de alimente Cluj.

Eveniment moderat de Nicoleta Talpes, Fondator GuerrillaVerde.ro & auzit la Radio Eco Natura.

Distribuie evenimentul

bottom of page