top of page

mie., 25 oct.

|

Webinar

WEBINAR Comunicare și Jurnalism pentru Sustenabilitate. De la Teorie la Practică

Comunicare și Jurnalism pentru Sustenabilitate. De la Teorie la Practică se adresează studenților la comunicare și jurnalism, profesioniștilor din domeniu, dar și publicului interesat de subiecte despre sustenabilitate.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
WEBINAR Comunicare și Jurnalism pentru Sustenabilitate. De la Teorie la Practică
WEBINAR Comunicare și Jurnalism pentru Sustenabilitate. De la Teorie la Practică

Ora și locul

25 oct. 2023, 10:00 – 11:30

Webinar

Despre eveniment

Comunicare și Jurnalism pentru Sustenabilitate. De la Teorie la Practică face parte dintr-o serie de evenimente organizate de Sustainability News Lab și se adresează studenților la comunicare și jurnalism, profesioniștilor din domeniu, dar și publicului interesat de subiecte despre sustenabilitate.  Sustainability News Lab este o inițiativă a platformei de educație ecologică Guerrilla Verde și își propune să creeze un ecosistem care să împuternicească următoarea generație de comunicatori în domeniul sustenabilității și să inspire acțiuni transformative.

În cadrul evenimentului organizat online, miercuri, 25 octombrie 2023, participanții vor dobândi o înțelegere solidă a unor teme selectate din domeniul sustenabilității, prin exemple practice din sfera operațiunilor sustenabile, economiei circulare, reciclării, și protejarea biodiversității, oferindu-le astfel o bază solidă pentru a aborda provocările sustenabilității.

Participarea la webinar va fi urmată de alte două etapte din cadrul proiectului.

A doua etapă, din luna noiembrie, îi conduce pe participanți în lumea practică a cercetării și realizării de materiale (articole, eseuri, interviuri, reportaje video, scurtmetraje, materiale pentru blog) pe teme de sustenabilitate. 

Etapa a treia este înscrierea la competiția Sustainability Star Award care își va anunța câștigătorii în luna decembrie, oferindu-le șansa de a-și împărtăși poveștile și de a concura pentru recunoașterea lor. 

Proiectul este susținut de parteneri precum: Ambasada Franței, Institutul Francez, Ambasada Suediei din România, IKEA, Tetra Pak, Asociația Alucro, RespoDEEE, și instituții de învățământ superior din țară care facilitează interacțiunea cu studenții de la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, București, Facultatea de Comunicare și Relații Publice – SNSPA, București, Facultatea de Litere, Specializarea Jurnalism - Universitatea Ovidius Constanţa, Facultatea de Științe Socio-Umane, Specializarea Jurnalism, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București, Centrul Universitar Pitești. Universitatea de Vest din Timisoara, Facultatea de Jurnalistică - Universitatea Lucian Blaga, Sibiu.

Distribuie evenimentul

bottom of page