top of page
  • GuerrillaVerde

Eveniment dedicat biodiversitatii si avanpremiera documentarului Romania Salbatica

Primul eveniment din seria dedicata biodiversitatii, organizat de Ambasada Frantei in Romania si Institutul Francez, s-a desfasurat aseara la Cinema Elvire Popescu, in prezenta invitatilor speciali, reprezentanti ai autoritatilor si societatii civile, care au raspuns intrebarilor publicului aflat in sala.




Dezbaterea a fost organizata cu ocazia Congresului Mondial al Uniunii Internationale pentru Prezervarea Naturii, UICN, pentru a atrage atentia asupra provocarilor pe care le ridica protejarea speciilor si a resurselor naturale in Romania si a fost urmata de proiectia in avanpremiera a documentarului Romania Salbatica.


Provocarile protejarii biodiversitatii, oportunitatile de finantare pentru programele de conservare sau responsabilitatea individuala si implicarea societatii au fost doar cateva dintre subiectele discutate cu Joseph GIUSTINIANI, Director Adjunct, Institutul Francez, Marisanda PIRIIANU, Director, Directia Accesare Fonduri Externe – Ministerul Mediului Apelor si Padurilor, Alex Gavan, Alpinist, Activist de mediu, Orieta HULEA, CEO, WWF Romania, Dan DINU, Realizator Romania Salbatica.


Printre invitatii prezenti la eveniment s-au numarat si Raul Pop, expert in managementul deseurilor, si Cristian Pocol, Presedinte, RespoDEEE.


Evenimentul a fost organizat impreuna cu Ministerul Mediului, Renault Automobile si Guerrilla Verde si a putut fi urmarit online pe conturile de social media ale organizatorilor.


9 afișări0 comentarii
bottom of page