top of page
  • GuerrillaVerde

Expoziția „Re:waste – cum își regândește Suedia resursele” a ajuns la Iași



În săptămâna europeană dedicată devoltării durabile, European Sustainable Development Week, expoziția „Re:waste – cum își regândește Suedia resursele” ajunge într-o nouă locație din România. Lansată în România de Ambasada Suediei la București și prezentată de Guerrillla Verde, expoziția itinerantă despre folosirea resurselor continuă turul locațiilor din țară și poate fi văzută acum la Iași.


Găzduită de ERA Shopping Park din Iași, expoziția „Re:waste – cum își regândește Suedia resursele” aduce prezintă exemple de bună practică din societatea suedeză privind gestionarea deşeurilor şi transformarea acestora în resurse. Lansată în România cu scopul de a contribui la conștientizarea publică privind gestionarea deşeurilor și conservarea resurselor naturale, expoziția reprezintă o invitație pentru a privi mai atent asupra diferitelor faze ale ciclului de viață al unui produs tipic – de la proiectare până la eliminare, cât și o sursă de inspirație pentru a pune bazele unor modele de consum durabile.



Expoziția este deschisă la ERA Shopping Iași, în perioada 20 – 30 septembrie, cu acces gratuit.


Un proiect: Ambasada Suediei la București, Institutul Suedez


Prezentat de: Guerrilla Verde


Despre Guerrilla Verde


Cunoscută din 2009 ca prima caravană de film cu mesaj ecologic din România, în septembrie 2020 Guerrilla Verde a devenit platformă digitală dedicată educaţiei de mediu pentru a susţine formarea unei societăţi informate şi responsabile în România. În prezent, platfoma Guerrilla Verde oferă acces la resurse educaționale, organizează evenimente tip webinar și derulează campanii de conștientizare pe teme de mediu. În spatele acestei idei se află Media Image Factory, o agenție specializată în comunicarea proiectelor cu impact social, cu o activitate de peste 15 ani.








15 afișări0 comentarii
bottom of page