top of page
  • GuerrillaVerde

Guerrilla Verde recomanda: Schimb de Plante in Cotroceni, un eveniment dedicat iubitorilor de natura

Schimb de Plante in Cotroceni este un eveniment in care pasionatii de plante de apartament se intalnesc pentru a schimba intre ei plante, pui, rasaduri si seminte, dar mai ales bucuria impartasita de a cultiva si a proteja natura. Evenimentul va avea loc sambata, intre orele 12:00 - 16:00, la Casa Mai, pe strada Turnescu, nr. 1, in Cotroceni.



Care este procesul? Fiecare invitat poate veni de acasa cu plante, pui, etc. pe care doreste sa le dea la schimb sau sa le doneze. In schimbul lor, va lua plante cu scopul de a-si mari colectia de specii de acasa. Iar daca sunt oameni care vor sa participe, dar nu au nicio planta, nu este nicio problema - le oferim una cadou, pentru a-si incepe colectia.


In cadrul evenimentului vor participa producatori locali de produse artizanale - Studio Mud, Atelier Tron, Sandra Berghianu Ceramics, Lutoya, Usurel si legume bio - ferma sociala bio&co. Va avea loc un workshop de imprimare a plantelor pe un tablou de lut, fiecare participant putand apoi sa ia aceasta amintire acasa, gratuit. Am pregatit si o expozitie de arta, cu lucrari ale artistilor locali.


Evenimentul se afla la a saptea editie si numara in spate evenimente independete, dar si afiliate Street Delivery Bucuresti si Bacau, Bazar de Cotroceni. Participantii fac parte din comunitatea iubitorilor de natura stransa in grupul de Facebook Schimb de Plante, ce numara 4 000 de oameni, dar nu numai. Oricine este asteptat cu drag si cu toate masurile de siguranta luate responsabil.


Va asteptam la un eveniment care celebreaza natura si bucuria de a o darui. Dar din dar se face rai!


------------------------------------------------------------------------------------------------------


Schimb de Plante este un proiect format de un grup de initiativa, pentru a raspandi grija si atentia fata de natura, dar si pentru a o aduce mai aproape de natura umana, in case. Proiectul a luat nastere in 2017, iar un an mai tarziu a fost format si grupul de facebook cu acelasi nume, ce reuneste intr-o comunitate activa si implicata, pasionati si colectionari din toata tara.


23 afișări0 comentarii
bottom of page