top of page
  • GuerrillaVerde

Masa rotunda privind biodiversitatea in Romania si avanpremiera „Romania Salbatica”

In perioada 3-11 septembrie, Franta gazduieste, pentru prima data, Congresul mondial al naturii, organizat de Uniunea Internationala pentru Conservarea Naturii (UICN), la Marsilia. Franta este una dintre tarile fondatoare ale UICN, uniune creata in 1948, la Fontainebleau. De atunci, UICN a crescut si a devenit cea mai importanta organizatie de acest gen la nivel international, cu un numar de 1.300 de membri si 15.000 de experti din 160 de tari.


Cu aceasta ocazie, Ambasada Frantei si Institutul Francez din Romania organizeaza luni, 13 septembrie, o seara speciala de discutii pe tema protejarii faunei, florei si resurselor naturale, urmata de proiectia, in avanpremiera, a filmului „Romania Salbatica”, cel mai complex documentar dedicat naturii din tara noastra.




Programul serii:

19:00 Masa rotunda cu ocazia Congresului mondial al Uniunii Internationale pentru Prezervarea Naturii UICN: Care sunt provocarile pe care le ridica protejarea speciilor si a resurselor naturale in Romania?

Invitati: Dan Dinu, regizorul filmului „Romania salbatica”, reprezentanti ai societatii civile si ai autoritatilor romane si franceze. Moderator: Nicoleta Talpes, fondator GuerrillaVerde.ro


20:30 Proiectia filmului documentar „Romania salbatica” in avanpremiera (Romania - 2021 - 2h03). Regia: Dan Dinu, Cosmin Dumitrache

Aceasta serie de evenimente este organizata in parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor din Romania, cu sprijinul Automobile Dacia si suportul Guerrilla Verde.

15 afișări0 comentarii
bottom of page