top of page
  • GuerrillaVerde

Webinar dedicat SDGs: Consum si Productie Responsabile & Actiune Climatica

Guerrilla Verde organizeaza in perioada 24 septembrie – 8 octombrie o serie de evenimente online transmise LIVE, pe tema Obiectivelor de Dezvoltare Durabila: Energie Curata si la Preturi Accesibile (SDG7), Industrie, Inovatie si Infrastructura (SDG9), Orase si comunitati durabile (SDG11), Consum si Productie Responsabile (SDG12), Actiune Climatica (SDG13).


Evenimentele se desfasoara sub umbrela Saptamanii Europene a Dezvoltarii Durabile, initiativa dedicata activitatilor si evenimentelor care promoveaza dezvoltarea durabila si obiectivele Agendei 2030, coordonata la nivel european de European Sustainable Development Network.
Emisiile de gaze cu efect de sera sunt cu peste 50% mai mari decat in 1990. Incalzirea globala provoaca schimbari de durata in sistemul nostru climatic, ceea ce ameninta consecinte ireversibile daca nu actionam. Gestionarea eficienta a resurselor naturale comune si modul in care eliminam deseurile si poluantii sunt obiective importante pentru asigurarea unor tipare de consum si productie durabile.


Discutam despre doua dintre dintre Obiectivele de Dezvoltare Durabila: Consum si Productie Responsabile & Actiune Climatica, in cadrul primului webinar din seria #EDSW (European Sustainable Development Week), alaturi de:

  • Adina Magsi, Country Manager, Every Can Counts Romania;

  • Georgiana Badalica-Petrescu, Brand & Marketing Manager, PET Recycling Division; Green Group;

  • Cristian Pocol, Presedinte, Asociatia RespoDEEE;

Evenimentul se desfasoara vineri, 24 septembrie, ora 11.00, LIVE pe pagina de Facebook Guerrilla Verde, urmand a fi gazduit si in format audio pe canalele de podcast Sustainable Living Podcast.

10 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page