top of page
GuerrillaVerde

Webinar Guerrilla Verde: Dezvoltare urbană inovatoare din Suedia

Actualizată în: 25 nov. 2020

GuerrillaVerde.ro si Ambasada Suediei la Bucuresti va invita la un webinar pe tema dezvoltarii urbane inovatoare, in cadrul caruia vom face cunostinta cu doua dintre cele mai ample initiative dezvoltate in Suedia.




𝐄𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚 𝐏𝐢𝐬𝐚𝐧𝐢, 𝐂𝐨𝐦𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬 𝐎𝐟𝐟𝐢𝐜𝐞𝐫, 𝐂𝐞𝐥𝐬𝐢𝐮𝐬 𝐈𝐧𝐢𝐭𝐢𝐚𝐭𝐢𝐯𝐞 - 𝐉𝐨𝐡𝐚𝐧𝐧𝐞𝐛𝐞𝐫𝐠 𝐒𝐜𝐢𝐞𝐧𝐜𝐞 𝐏𝐚𝐫𝐤

𝐶𝑒𝑙𝑠𝑖𝑢𝑠 𝐼𝑛𝑖𝑡𝑖𝑎𝑡𝑖𝑣𝑒 Un centru de colaborare bazat pe cerere pentru solutii eficiente, integrate de incalzire si racire, care sustin orasele in tranzitia lor energetica la sisteme neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon. Concentrandu-se pe nevoile oraselor, isi conecteaza membrii pentru a face schimb de politici climatice si de mediu, pentru a promova inovarea, conducand la solutii care accelereaza dezvoltarea durabila in Europa si in intreaga lume.


𝐇𝐞𝐧𝐫𝐢𝐤 𝐌𝐨𝐫𝐭𝐞𝐧𝐬𝐞𝐧, 𝐒𝐭𝐫𝐚𝐭𝐞𝐠𝐢𝐜 𝐏𝐫𝐨𝐩𝐞𝐫𝐭𝐲 𝐃𝐞𝐯𝐞𝐥𝐨𝐩𝐞𝐫, 𝐀𝐤𝐚𝐝𝐞𝐦𝐢𝐬𝐤𝐚 𝐇𝐮𝐬 𝐴 𝑊𝑜𝑟𝑘𝑖𝑛𝑔 𝐿𝑎𝑏 – 𝐴𝑘𝑎𝑑𝑒𝑚i𝑠𝑘𝑎 𝐻𝑢𝑠’ 𝑚𝑜𝑠𝑡 𝑖𝑛𝑡𝑒𝑙𝑙𝑖𝑔𝑒𝑛𝑡 𝑏𝑢𝑖𝑙𝑑𝑖𝑛𝑔 Urmarim un tur virtual in cea mai inteligenta cladire Akademiska Hus’. Conceptul ofera medii inovatoare pentru educatie, munca si inovatie in mijlocul campusului din Johanneberg.


𝐄𝐯𝐝𝐨𝐱𝐢𝐚 𝐊𝐨𝐮𝐫𝐚𝐤𝐢, 𝐏𝐫𝐨𝐣𝐞𝐜𝐭 𝐌𝐚𝐧𝐚𝐠𝐞𝐫, 𝐎𝐩𝐞𝐧 𝐀𝐫𝐞𝐧𝐚 𝐔𝐫𝐛𝐚𝐧 𝐃𝐞𝐯𝐞𝐥𝐨𝐩𝐦𝐞𝐧𝐭 - 𝐉𝐨𝐡𝐚𝐧𝐧𝐞𝐛𝐞𝐫𝐠 𝐒𝐜𝐢𝐞𝐧𝐜𝐞 𝐏𝐚𝐫𝐤 𝐀𝐁 𝐽𝑜ℎ𝑎𝑛𝑛𝑒𝑏𝑒𝑟𝑔 𝑆𝑐𝑖𝑒𝑛𝑐𝑒 𝑃𝑎𝑟𝑘 𝑉𝑅 𝑇𝑜𝑢𝑟 - 𝐻𝑆𝐵 𝐿𝑖𝑣𝑖𝑛𝑔 𝐿𝑎𝑏

Johanneberg Science Park, HSB si Chalmers au initiat HSB Living Lab, un laborator de viata / Living Lab pentru cercetarea mediului de viata durabil. HSB Living Lab este o calatorie catre locuintele viitorului. Ideea crearii unui laborator de viata pentru cercetarea mediului de viata durabil s-a nascut in 2010 si este acum o realitate.


Vineri, 27 noiembrie | ora 11.00 | LIVE Facebook/GuerrillaVerde.ro

Discutiile vor fi purtate in limba engleza, fara traducere. Un rezumat al evenimentului va fi publicat ulterior pe site-ul guerrillaverde.ro.


 


Despre Guerrilla Verde Cunoscuta din 2009 ca prima caravana de film cu mesaj ecologic din Romania, Guerrilla Verde revine in aceasta toamna cu o noua identitate vizuala, un nou mecanism de desfasurare, dar cu acelasi obiectiv pe care l-a urmarit de la prima editie: sa sustina formarea unei societati informate si responsabile in ceea ce priveste impactul asupra mediului. In spatele acestei idei se afla Media Image Factory, o agentie specializata in comunicarea proiectelor cu impact social, care in urma cu 11 ani a lansat un concept nou pentru Romania la acea vreme – educatie de mediu prin intermedului filmul documentar, prin evenimente si dezbateri organizate in scoli, sali de clasa, amfiteatre, sali de spectatol, cinema si spatii alternative. Din septembrie 2020, Guerrilla Verde devine platforma digitala dedicata educatiei de mediu si sustine formarea unei societati informate si responsabile in Romania. Website: www.guerrillaverde.ro Facebook:

Instagram: www.instagram.com/GuerrillaVerde.ro LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/guerrillaverde Parteneri Fondatori: Ambasada Suediei la Bucuresti, Ambasada Finlandei in Romania, Ambasada Danemarcei in Romania, Camera de Comert Romano-Norvegiana, Asociatia Respo DEEE, Asociatia Alucro, Organizatia ECOTIC, Every Can Counts Romania, Asociatia Environ, SNRB – Societatea Nationala de Reciclare a Bateriilor Parteneri ONG & Media: Asociatia Viitor Plus, Seneca Ecologos, Asociatia Eu si Lumea, Green Report, Stiri.ONG Fondator: Media Image Factory

16 afișări0 comentarii

Comentarios


bottom of page