top of page
  • GuerrillaVerde

Webinar - Viitorul ambalajelor sustenabile in Romania

Grija fata de mediu este o preocupare comuna, iar efectele devastatoare asupra naturii, in intregul ei, i-au facut pe multi sa reactioneze si sa actioneze. Stiinta materialelor si ingineria ambalajelor se dezvolta la o viteza incredibila, prin urmare, pe piata sunt disponibile optiuni de ambalare eco-friendly. Mai multe marci recunoscute pe plan international trec la ambalaje ecologice, o strategie inclusa in marketingul produselor cosmetice, moda etica si imbracaminte.

Mediul inconjurator conteaza din ce in ce mai mult pentru consumator, iar ceea ce conteaza pentru cumparator are puterea de a influenta felul in care se dezvolta o afacere. Afaceri din toate sectoarele de activitate admit ca nu isi mai permit sa ignore aspect.


Dar ce este sustenabilitatea ambalajului si designul durabil? Avem exemple de solutii de ambalare ecologice in Romania?


Aflam raspunsurile in cadrul webinarului de miercuri, 28 aprilie, ora 13.00, transmis LIVE pe Facebook/GuerrillaVerde.ro. Pe langa acestea, vom avea ocazia sa aflam mai multe despre:

•O premiera pe piata de ambalaje din Romania: The SmartGreen - noua generatie de folie termo eco-sustenabila din polietilena I’m green™ care are la baza, ca materie prima, trestia de zahar.

•Start-up-ul local: R-CREATE, care dezvolta in prezent o platforma technologica de economie circulara prin care le va pune la dispozitie jucatorilor din industria de comert electronic ambalaje reutilizabile pentru colete si va asigura intreaga gestiune a acestora.INVITATI

  • Melinda Muresan, Fondator si Director General, M&M Product / Smart Wrap

  • Ionut Georgescu, Director General, FEPRA International

  • Linda Vasilescu, Fondator R-Create

Eveniment auzit si la Radio Eco Natura (https://www.radio-econatura.ro/) & moderat de Nicoleta Talpes, Fondator #GuerrillaVerde.

25 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

댓글


bottom of page