top of page

Voluntari

 

Eşti interesat de educaţie ecologică şi vrei să contribui la extinderea proiectului? Poţi deveni voluntar în organizarea acţiunilor noastre. Te poţi alătura echipei Guerrilla Verde şi împreună cu ceilalţi membri şi voluntari punem în practică ideile tale.

Elena Alexandra Miron.jpg

ELENA ALEXANDRA MIRON

 

Fiind pasionată de sustenabilitate, ecologie intersecţională, societatea umană, salvarea planetei prin educație, Elena Alexandra Miron s-a alăturat recent echipei Guerrilla Verde pentru organizarea evenimentelor online dedicate tinerilor şi pregăteşte un webinar de Eco-mentorat prin care care urmăreşte să abordeze subiecte diverse, de la voluntariat la consum responsabil. 

În prezent Elena este Consultant de Sustenabilitate la THE CSR AGENCY și student în Diplomație, Drept Internațional și Schimbare Globală la Coventry University (United Kingdom).

Elena a fondat organizaţia ‘Sustainable Mindsets’ care se ocupă cu educația sustenabilă în cadrul universităților din UK. Totodată, Elena Miron este Președinte în Comitetul de Studenți în Coventry University Student Union, Speaker The Wildlife Trust UK şi activează ca voluntar în cadrul organizaţiei Act for Tomorrow. 
 

bottom of page