top of page
  • GuerrillaVerde

Sustainability News Lab devine parte din Săptămâna Europeană a Dezvoltării Durabile (ESDW)

Guerrilla Verde, prin inițiativa Sustainability News Lab, se alătură Săptămânii Europene a Dezvoltării Durabile (ESDW), reprezentând România în promovarea obiectivelor de dezvoltare durabilă. ESDW încurajează activitățile care se aliniază cu Agenda 2030 pentru Dezvoltare Durabilă a ONU și cu cele 17 ODD-uri ale sale. Inițiativa noastră rezonează cu acest apel la acțiuni urgente la toate nivelurile și ne angajăm să creștem gradul de conștientizare și să ne implicăm în agenda dezvoltării durabile.



Sustainability News Lab. Centrul de Informații pentru Sustenabilitate este o inițitivă care se concentrează pe promovarea sustenabilității și educarea studenților de la facultățile de jurnalism și comunicare din România, alături de jurnaliști și comunicatori pasionați, în domeniul informațiilor legate de sustenabilitate și mediu. Sub umbrela platformei GuerrillaVerde.ro, cunoscută pentru educație ecologică, Sustainability News Lab își propune să creeze un spațiu unic pentru colaborare și schimbul de cunoștințe în domeniile comunicării sustenabilității și jurnalismului.


Proiectul va include o serie de workshop-uri, programe de formare și oportunități de mentorat pentru studenții în jurnalism, precum și dezvoltarea unei platforme online de jurnalism de sustenabilitate în România, în parteneriat cu facultăți din București, Timișoara, Pitești, Constanța, și alți parteneri instituționali și companii. Prin prisma acestor acțiuni, Guerrilla Verde marchează Săptămâna Europeană a Dezvoltării Durabile (ESDW),


Deveniți parteneri ai Sustainability News Lab


Dacă și voi împărtășiți angajamentul nostru față de sustenabilitate și vă doriți să faceți parte din această călătorie interesantă, vă invităm să vă alăturați ca parteneri. Prin participarea la Sustainability News Lab, veți avea oportunitatea de a:

  • Participa la workshopuri È™i evenimente educaÈ›ionale împreună cu studenÈ›i È™i jurnaliÈ™ti activi.

  • Promova expertiza È™i valorile dvs. în domeniul sustenabilității.

  • Beneficia de expunere È™i vizibilitate a mărcii în materialele È™i comunicările noastre.

  • Construi relaÈ›ii valoroase cu instituÈ›ii academice È™i organizaÈ›ii media.

  • Contribui la dezvoltarea unui viitor mai verde È™i la educarea publicului.

Pentru mai multe informații despre cum să deveniți partener, nu ezitați să ne contactați. Suntem dornici să explorăm posibilitățile și să ne adaptăm parteneriatul pentru a răspunde obiectivelor pe care le aveți. Contactați-ne la contact@guerrillaverde.ro pentru a începe această călătorie captivantă către sustenabilitate!


43 afișări0 comentarii
bottom of page