top of page
  • GuerrillaVerde

Vino alături de noi în cel mai nou proiect pentru promovarea sustenabilității

Actualizată în: 22 aug. 2023

Suntem încântați să anunțăm lansarea Sustainability News Lab. Centrul de Informații pentru Sustenabilitate - o inițiativă inovatoare ce se concentrează pe promovarea sustenabilității și educarea studenților de la facultățile de jurnalism și comunicare din România, alături de jurnaliști și comunicatori pasionați, în domeniul informațiilor legate de sustenabilitate și mediu.



Sub umbrela platformei GuerrillaVerde.ro, cunoscută pentru educație ecologică, Sustainability News Lab își propune să creeze un spațiu unic pentru colaborare și schimbul de cunoștințe în domeniile comunicării sustenabilității și jurnalismului.


Credem că împreună cu parteneri avizați, putem avea un impact semnificativ în promovarea unei societăți mai durabile și mai conștiente față de mediul înconjurător.


Dacă compania sau organizația dvs. împărtășește angajamentul nostru pentru sustenabilitate și doriți să faceți parte din această călătorie fascinantă, vă invităm să ne fiți alături în calitate de parteneri. Participând în Sustainability News Lab, veți avea oportunitatea de a:


  • Participa la workshopuri È™i evenimente educaÈ›ionale împreună cu studenÈ›i È™i jurnaliÈ™ti activi.

  • Promova expertiza È™i valorile dvs. în domeniul sustenabilității.

  • Beneficia de expunere È™i vizibilitate a mărcii în materialele È™i comunicările noastre.

  • Construi relaÈ›ii valoroase cu instituÈ›ii academice È™i organizaÈ›ii media.

  • Contribui la dezvoltarea unui viitor mai verde È™i la educarea publicului.

Hai să creăm împreună un viitor mai bun!

Suntem nerăbdători să explorăm posibilitățile și să adaptăm parteneriatul pentru a se potrivi intereselor și obiectivelor dvs. unice. Contactați-ne la contact@guerrillaverde.ro pentru a porni în această călătorie palpitantă către sustenabilitate!


33 afișări0 comentarii
bottom of page