top of page
  • GuerrillaVerde

Voluntariat si dezvoltarea aptitudinilor sustenabile in randul tinerilor - Webinar Eco Mentorat

Guerrilla Verde invita tinerii din Romania la un nou webinar de #EcoMentorat dedicat dialogului, schimbului de experienta si exemplelor de bune practici, prezentate de tineri pentru tineri. De ce este important voluntariatul, care sunt beneficiile experientelor extracurriculare si ce (re)surse au la dispozitie tinerii?


Elena Alexandra Miron, voluntar Guerrilla Verde, alaturi de invitatii speciali ai evenimentului online „Voluntariat si dezvoltarea aptitudinilor sustenabile in randul tinerilor” isi propun sa raspunda acestor intrebari din perspectiva unor tineri cu o vasta experienta in voluntariat si dezvoltare a aptitudinilor sustenabile pentru un viitor durabil. Participantii vor avea ocazia sa afle mai multe despre despre experientele si proiectele acestora, cat si sa primeasca sugestii pentru un viitor mai sustenabil.


DESPRE INVITATI


Razvan Foncea - UN Youth Delegate of Romania

Razvan este interesat de domenii de activitate precum diplomatia, elaborarea politicilor publice, dezvoltarea durabila, leadership educational, filozofie politica si geopolitica.


Eli Neicut - Influencer de fapte bune

Eli este programatoare si nu ezita nicio clipa sa vorbeasca despre fenomenul care i-a produs o evolutie ireversibila: voluntariatul. De la tabere organizate in liceu, pana la conducerea unei organizatii studentesti in cadrul Universitatii Politehnica, toate aceste experiente au ajutat-o sa prinda curaj, sa-si gaseasca vocea si sa-si sustina ideile tare si raspicat.


Darius Filip – Fondator Platforma online opportunitool.ro

Darius studiaza inginerie la University College London este de activitati extracurriculare si antreprenoriat. Despre platforma opportunitool.ro spune: „Ideea a aparut intr-o ora de mate, cand ma plangeam unui coleg (viitorul co-fondator) cat de rapid au trecut anii de liceu si cate oportunitati am ratat (v-ati prins deja, „opportuni” + „tool”).”


Webinarul se adreseaza cu precadere tinerilor cu varste intre 16 si 25 de ani, dar si tuturor interesati de actiuni de voluntariat. Evenimentul va putea fi urmarit vineri, 29 ianuarie 2021 | ora 11.00 | LIVE Facebook/GuerrillaVerde.ro


Scopul evenimentelor de Eco Mentorat este de a contribui la dezvoltarea unui ecosistem educational pentru formarea unei noi generatii cu viziune in dezvoltarea sustenabila a societatii romanesti.

16 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page